Barcelona dag 3

Op de Mercat de la Boqueria keken we onze ogen uit. Alle soorten fruit die je je maar kunt voorstellen, alle soorten snoep, alle soorten vlees, wild en gevogelte en ook veel vis. Natuurlijk.

Als vegetarier toch even slikken bij al die karkassen.

€8 per unit. Tja.

Maar vooral moest ik slikken bij de dieren die er nog levend lagen. Hopelijk waren ze zo gekoeld dat ze niet zoveel voelden of meemaakten. Filmpje op Youtube gezet. [Sorry voor de slechte kwaliteit, de camera trekt het niet zo goed wanneer er tl licht in het spel is]

Het toppunt van afgrijzen werd bereikt toen een kreeft werd verkocht en alvast even in stukjes werd gehakt. WAAROM moet eerst zijn kont eraf en DAN pas zijn kop???? Wat afschuwelijk!

’s Avonds waren we in bonus, want het werd op 6 januari drie koningen. Casper, Melchior en Balthasar brengen in Spanje dan cadeautjes voor de kinderen mee. En ze komen de avond van tevoren in een optocht laten zien welke. Helemaal super dat we dus in het juiste weekend in Barcelona waren. Wat gefilmd en nog wat gefilmd, maar vooral meegeschreeuwd met de kinderen toen er snoep werd gegooid: “aqui, aqui”, dat zoveel betekent als “hier, gooi ook eens wat naar hier!”.
Het eindpunt van de processie was bij de magische fonteinen van Montjuïc. Sowieso al een superplek! Filmpje!

En na één sangria met wel 6 soorten alcoholische drank er in, redelijk recht naar het hotel gelopen. Opeens geen last meer van mijn voeten… raar….

4 gedachten over “Barcelona dag 3

  1. Capt.KRik!

    Capt.KRik was blij dat ie zaterdag aan de thee is gebleven als voorbereiding op Egmond… de rest van de week ook maar beetje ontslakken… voel mijn beentjes nu wel, met een fikse Maartjeblaar onder rechts, maar dat geneest fogges mijn stukken beter zonder alcohol…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.