De afvaart

Na een heeeeeel erg gezellig weekendje Oerol moest ik eerder naar huis dan mijn vrienden. Omdat het traditie is om iedereen van de vriendengroep op te halen en te brengen van/naar de kade, werd ook ik weggebracht.
Ik stond te balen, het was erg gezellig, lekker weer in aantocht. Ik zou natuurlijk weer alle gezelligheid gaan missen.
Net zoals met Pasen. Met mijn lief zat ik ’s avonds op de bank bij mijn ouders. Na heerlijk gegeten te hebben, was er uiteindelijk niets op TV en zijn we naar huis gegaan en gaan slapen. Een paar dagen later hoorde ik dat een groot gedeelte van de vriendengroep naar Eipop was gegaan en dat daar een FANTASTISCHE band had gespeeld! Aaaaarch! Het bleek Beans & Fatback, die ik op Oerol als revanche drie keer heb bezocht.
Dus een beetje sip stond ik al op de boot terwijl vriendjes aan de kant stonden. Plotseling gingen ze zingen en vroegen om een verzoeknummer. Ik schreeuwde: “doe maar een nummer van Beans & Fatback!” Al zingend komt er een jongen naast me staan die ook begint mee te zingen. Met een schuin oog bekeek ik hem en het bleek één van de drummers van Beans & Fatback te zijn! De hele band was juist op míjn boot op weg naar huis.
Het kwam dus nog wel goed met mijn dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.