Flashmob Hoorn

De eerste flashmob in Hoorn is een feit. Voor HIER, het nieuwe gratis glossy over Kunst, Cultuur en Lifestyle werden mensen via de email opgeroepen om op het plein om 15 uur te verschijnen met een klapstoel of krukje, alwaar we dan een ballon en een exemplaar van HIER in onze handen gedrukt zouden krijgen om tegelijkertijd te gaan lezen.

Het was natuurlijk voor de eerste keer, maar een kleine kanttekening mag misschien zijn dat sommige flashmobbers totaal aan de betekenis van zo’n gebeurtenis voorbij gingen. Een kwartier van tevoren er al gaan zitten, dat doet het woord “flash” helaas niet goed.

Maar ach, goed bedoeld en uiteindelijk toch een mooie manier voor een tijdschrift om geboren te worden!

3 gedachten over “Flashmob Hoorn

  1. Capt.KRik!

    die fuk lui met hun KUT ballonne weer! weer 18000 zeedieren die denken dat te kunnen eten en kapot gaan aan die plestik troep… ballonne zijn KLOTE! JE zamelt plestik apart in en je maakt je boos over de plastic zakken in de gracht, maar vervolgens ga je lekker met zijn allen ballonnen oplaten! dat zijn ook gewoon plastic zakken! maar omdat ze omhoog gaan vinden wij het leuk….. Volgende keer gewoon je plastik inzamelings zak meenemen en omkeren op de rode steen! net zoveel milieu effect als die KLOTE ballonne! en nog meer uitroeptekens!!!!!!!! GVD!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.