Fotozondagavond, thema: Industrie

Wat een rot thema deze week. Ik hou niet van industrie. Tenminste, ik hou er niet van als ik bij een thema geen inspriratie heb. Al een paar dagen zat ik me suf te piekeren waar nu weer een foto van te maken.” Tot…. de Stoomdagen! Als dat geen industrie is! Bijgaand kiekje is een autostitch pano.

Meer industrie bij:

Capt.KRik
Mo6
FJ
Monkey Mind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fotozondagavond, thema: Industrie

Wat een rot thema deze week. Ik hou niet van industrie. Tenminste, ik hou er niet van als ik bij een thema geen inspriratie heb. Al een paar dagen zat ik me suf te piekeren waar nu weer een foto van te maken.” Tot…. de Stoomdagen! Als dat geen industrie is! Bijgaand kiekje is een autostitch pano.

Meer industrie bij:

Capt.KRik
Mo6
FJ
Monkey Mind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.