Fotozondagavond, thema: Lekker

De PC dumpdag is een fenomeen dat ik tot voor kort nog niet kende. Het beeld dat ik er bij krijg, is een ouwe fabriekshal met allerlei vieze mannetjes en intelligente nerds die hun uitgerangeerde computers proberen te verkopen.Niets is minder waar: ze verkopen ook nieuwe computers en onderdelen!

Nu loopt mijn lief mij al een tijdje dwingend te adviseren dat ik een betere muis moet hebben. Ik heb namelijk een soort van RSI. Ik surf nog wel, maar met een stuk minder plezier. En op mijn werk moet ik ook regelmatig even pauzeren ivm pijn in de polsen. Dus de PC dumpdag is een uitgelezen gelegenheid om een ergonomisch gevormde muis aan te schaffen. De verkoper adviseerde ook eens naar een tablet te kijken.En ja, er lagen drie soorten. Maar die ene, daar had ik al een oogje op laten vallen. De verpakking was namelijk al heel erg mooi. Een meneer naast mij had hem ook en gebruikt hem juist ivm RSI klachten en die zijn een stuk verbeterd sinds het tablet. Het Bamboo tablet was verkocht en zo ook de MX Revolution muis.Mijn handen jeukten om de verpakking open te maken en hem thuis te proberen.

Het is even wennen… maar surfen was nog nooit zo LEKKER!!!!!!!!!!!!!

Meer Lekker bij:

KRik

Mo6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fotozondagavond, thema: Lekker

De PC dumpdag is een fenomeen dat ik tot voor kort nog niet kende. Het beeld dat ik er bij krijg, is een ouwe fabriekshal met allerlei vieze mannetjes en intelligente nerds die hun uitgerangeerde computers proberen te verkopen.Niets is minder waar: ze verkopen ook nieuwe computers en onderdelen!

Nu loopt mijn lief mij al een tijdje dwingend te adviseren dat ik een betere muis moet hebben. Ik heb namelijk een soort van RSI. Ik surf nog wel, maar met een stuk minder plezier. En op mijn werk moet ik ook regelmatig even pauzeren ivm pijn in de polsen. Dus de PC dumpdag is een uitgelezen gelegenheid om een ergonomisch gevormde muis aan te schaffen. De verkoper adviseerde ook eens naar een tablet te kijken.En ja, er lagen drie soorten. Maar die ene, daar had ik al een oogje op laten vallen. De verpakking was namelijk al heel erg mooi. Een meneer naast mij had hem ook en gebruikt hem juist ivm RSI klachten en die zijn een stuk verbeterd sinds het tablet. Het Bamboo tablet was verkocht en zo ook de MX Revolution muis.Mijn handen jeukten om de verpakking open te maken en hem thuis te proberen.

Het is even wennen… maar surfen was nog nooit zo LEKKER!!!!!!!!!!!!!

Meer Lekker bij:

KRik

Mo6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.