3 gedachten over “Ook weer zo’n momentje

  1. yvonne

    Rij al 2 weken rond dat ik HOOGNODIG tulpenvelden moet kieken…..heb nu wel 1 plaatje, maar nog niet de rust gevonden om ze van dichtbij te pakken te nemen. als ik het koptempo in de polders bekijk ben ik gewoon TE LAAT!!
    Maar jij hebt ze!! Vrolijk word ik van zo’n foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Ook weer zo’n momentje

  1. yvonne

    Rij al 2 weken rond dat ik HOOGNODIG tulpenvelden moet kieken…..heb nu wel 1 plaatje, maar nog niet de rust gevonden om ze van dichtbij te pakken te nemen. als ik het koptempo in de polders bekijk ben ik gewoon TE LAAT!!
    Maar jij hebt ze!! Vrolijk word ik van zo’n foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.