Zaken waar je niet over blogt

Ooit heb ik een blog gevolgd van een man die vlak na zijn scheiding een nieuwe vriendin had, zijn leventje weer een beetje op orde kreeg en daarbij volop blogde over zijn aanvaringen met zijn ex over hun kind. Zelf zou ik zoiets nooit bloggen, maar ik vond het wel mooi om te lezen. Dat kwam ook omdat het beschaafd bleef, de feiten hadden de overhand over de emotie. Zo kwam ik aan de weet hoe omgangsregelingen in elkaar steken en wanneer je het recht nu wel aan je kant hebt als de ander zich hier niet aan houdt en zo meer.
Een andere blogster vertelde hoe het aanvragen van een WW uitkering bij haar is verlopen (een administratieve hel). Leerzaam en vermakelijk in allerlei opzichten.
Er is een grens aan wat ik zelf vind dat ik kan bloggen. Het kan dus gebeuren dat mijn blog helemaal stil ligt, maar het echte leven bruist van interessante, wetenswaardige, leuke en minder leuke zaken. Maar niet zo interessant, wetenswaardig, leuk of minder leuk dat het het www ingestuurd kan worden.
Niet dat ik de pretentie heb dat mavrtje.nl nu door zoveel mensen gelezen wordt, maar ja. Je weet nooit waar het terecht komt.
En bovendien zijn die interessante, wetenswaardigheden, leuke en minder leuke zaken dat waarschijnlijk alleen voor mijn moeder.

1 gedachte op “Zaken waar je niet over blogt

  1. Capt.KRik!

    Als het heel slecht gaat, blog ik niet, en als het heel druk is ook niet. Is ook niet handig om negatief te bloggen over je werkgever… en ook niet over je ex…
    Heb wel eens een enorme scheldpartij geblogd over de toenmalige school van ReinieR.. Als je dan ging googelen op de naam van die school, kwam dat blogje als eerste tevoorschijn…. ook niet handig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.