Fotozondagavond, thema: Vakantiegevoel

Ik hou van het programma Kitchen Nightmares. Niet alleen kan ik dan genieten van de simpele tips die een restaurant echt doen opknappen, ik geniet ook van de man Gordon Ramsay. Ok, hij is wat grof gebekt, maar hij heeft goede ideeen en een leuke kop. Waar ik echter het allermeest van moet kwijlen, zijn de stunning views of the english countryside. Dus toen vrienden van mij verhuisden naar Sheffield, greep ik mijn kans! Hup, fluks een vlucht geboekt en gaan.

Echt adembenemend, heerlijk die mooie uitzichten. Meer hier.
En niets maakte mijn vakantiegevoel meer compleet dan de man himself:

Gordon Ramsay op het Leopold Square.

Toeval bestaat niet.

Andere vakantiegevoelens: MonkeyMind, Capt.KRik, Kootje, Zesjes, Mo6, Yvonne

2 gedachten over “Fotozondagavond, thema: Vakantiegevoel

  1. Capt.KRik!

    Wat Capt.KRik dan weer grappig vindt, is dat vrouwen vaak een man leuk vinden, terwijl zijn hele gezicht onder de littekens zit van een verwoestende acne… schijnt niks uit te maken… Terwijl vrouwen wel weer denken dat mannen juist vallen voor poezelige velletjes..

  2. yvonne

    hebben die vrienden een B&B want het ziet er mooi uit daar……. word helemaal jaloers

    en dan OOK NOG GR live gezien. bofkont

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.