Met de trein (3)

Al pratende met een kennis, plofte ik in de coupé neer.

Naast een man met de mooiste blauwe ogen en donker golvend haar.

Slik. Moeilijk om mijn gedachten bij het gesprek te houden en niet aan een stuk naar hem te kijken. Ondertussen had ik hem wel al helemaal uitgecheckt. Literair typje. Las een boek. Houdt van kwaliteitskleding. Mooie blouse, mooie broek. Mooie benen overigens. Lange wimpers. Mijn god, wat een lange wimpers. Lange slanke handen. Beetje gebruind. Mmmmmm… Zegelring. Ietsje minder mooi, maar tenminste geen trouwring.

De eerste halte moest ik er alweer uit.

Om het 16-jarig-pubermeisjesgevoel compleet te maken, struikelde ik over een wel heel grote koffer in het gangpad.

6 gedachten over “Met de trein (3)

  1. ?

    Jeeeee was ik het niet in die trein hahahah zegelring was toch trouwring hahaha En die wimpers dat viel wel mee toch lol Die ogen klopt wel 😉 Maar goed grapje. Leuke site heb je gemaakt. ik kwam hier weer terecht via de hyves Wilma S Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.